Close

De Tuinen in een nieuw, stralend jasje

De verzorgingsproducten van De Tuinen zitten in een nieuw en duurzaam jasje. Niet alleen zijn de verpakkingen 100% recyclebaar, ze zijn ook gemaakt van gerecycled plastic (rPET). Door glas te vervangen voor rPET, worden de producten niet meer in China, maar in Europa verpakt. Bovendien is er tijdens het transport minder verpakkingsmateriaal nodig. Op die manier verminderen wij onze CO₂-uitstoot en geniet jij van natuurlijke, lokale kwaliteit. De gehele lijn is namelijk lokaal geproduceerd in Nederland.

Populaire producten

Onze favoriete ingrediënten uitgelicht

Honinglijn nu ook met manuka-extract

Heb je onze honinglijn met royal jelly en propolis al geprobeerd? Deze ingrediënten hebben allebei een verzachtende en vitaliserende werking op de huid.

 

Om onze honinglijn extra hoogwaardig te maken, werd in de nieuwe formulering een extract van manukahoning toegevoegd. Manuka is een unieke, kostbare honingsoort die niet alleen heel lekker is, maar ook steeds populairder wordt in gezichtsverzorgingsproducten vanwege z'n positieve bijdrage aan de huid.

de-tuinen-honingde-tuinen-honing

Ontdek het herstellend vermogen van slakkenslijm

Ben je op zoek naar een herstellend ingrediënt dat voor een gladde huid zorgt? Slakkenslijm is een natuurlijke bron van allantoïne, collageen en elastine. Dat zijn ingrediënten die bekend staan voor verzachtende en herstellende eigenschappen. 

 

Onze lijn met slakkenslijm-extract bevat crème, gel, oogserum en masker: alles wat je nodig hebt voor jouw verzorgingsroutine. Benieuwd wat slakkenslijm voor jouw huid kan doen? Ontdek het vooral zelf.

de-tuinen-slakken-lijnde-tuinen-slakken-lijn

Meer ingrediënten van de Tuinen

Ontdek hier alle ingrediënten die de De Tuinen-producten zo populair maken.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com