Maak kennis met onze knappe merken!

Florame

Adem in, adem uit...Bij het Franse merk Florame draait alles om biologische, etherische oliën en aromatherapie. Florame heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van aromatherapie en heeft een breed assortiment aan essentiële oliën en toebehoren. Combineer een essentiële olie met een diffuser Fen jij bent klaar voor een avondje aromatherapie.

Ontdek Florame

Florame

Hittepit

Het merk Treets maakt producten gebaseerd op eeuwenoude kennis en tradities en ziet het als hun missie om deze in leven te houden. Uit deze gedachte is ook het veelzijdige Hittepitje van Treets ontstaan: een kussen gevuld met kersenpitten – afgeleid van een hartverwarmende Zwitserse traditie. 

Ontdek Treets

Hittepit

Poo-Pourri

Poo Pourri is een natuurlijke toiletspray op basis van essentiële oliën. Spray wat Poo-Pourri in je toilet, laat je boodschap achter en het enige dat je ruikt is de verfrissende mix van natuurlijke etherische oliën. Deze toiletsprays zijn vrij van chemische bestanddelen en komen in verschillende, verfrissende geuren. 

Ontdek Poo-Pourri

Poo-Pourri

Clear Skin Days

Met producten die slechts 12 of minder ingrediënten bevatten komt Clear Skin Days met no-nonsense huidverzorging. De belofte van Clear Skin Days is helder: altijd simpel, altijd schoon en altijd effectief.

Ontdek Clear Skin Days

Clear Skin Days

Sukin

Dit van oorsprong Australisch beautymerk is sinds 2008 volledig CO2-neutraal. Alle producten van Sukin zijn dierproefvrij, veganistisch geproduceerd en bestaan voor 98,8% uit natuurlijke ingrediënten.

Ontdek Sukin

Sukin

Purasana

Van biologische snacks tot zero waste lifestyle-producten, de producten van Purasana passen perfect bij een gezonde en bewuste levensstijl.

Ontdek Purasana

Purasana

Grace & Green

Transparante vrouwelijke hygiëne producten, gemaakt van natuurlijke ingrediënten die veiligheid vooropstellen: dat is de missie van Grace & Green. Zo zijn alle producten plasticvrij, biologisch afbreekbaar, dierproefvrij en veganistisch gemaakt. Veilig voor ons lichaam en veilig voor de wereld om ons heen.

Ontdek Grace & Green

Grace & Green

H&B Manuka Honing

Manuka honing is een zeldzame honing die bekend staat als een echte superfood. Manuka honing heeft vele bijzondere eigenschappen, maar is vooral bekend geworden om haar antibacteriële werking.

Ontdek H&B Manuka Honing

H&B Manuka Honing