Close

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen. Met wereldwijd meer dan 1.600 winkels en ruim 230 winkels in de Benelux is Holland & Barrett een van de grootste retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke verzorging en gezonde voeding.

 

Wat is ons doel en onze visie?


De levensverwachting zit al jaren in stijgende lijn, maar het aantal gezonde levensjaren, zonder chronische aandoeningen, neemt af. Door in te zetten op preventieve gezondheid, wil Holland & Barrett het aantal gezonde jaren zien stijgen.

Holland & Barrett is je vertrouwde partner om jouw persoonlijke gezondheidsdoelen te behalen. Daarbij staat de kracht van de natuur centraal. Wij geloven dat iedereen zich met de kracht van de natuur goed, gezond en energiek kan voelen.

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?


Bij Holland & Barrett kun je terecht voor persoonlijk en deskundig advies om zo jouw gezondheidsdoelstellingen te behalen. Middels verzorgings- en vitaliteitsconsults en ons uitgebreide aanbod aan afnamekits, bieden we je de mogelijkheid meer inzicht in je gezondheid te krijgen en hier zelf op in te spelen.

Online en in onze winkels, inmiddels meer dan 230 in Nederland en België, vind je een uitgebreid assortiment aan supplementen, gezonde voeding, natuurlijke verzorging en sportvoeding om jouw doelstellingen te helpen bereiken.

Wat ons onderscheidt van veel andere retailers, is dat al onze medewerkers intern geschoold worden. Dankzij de vele aanvullende trainingen zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding.

Online advies of in de Health & Happiness Studio

Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor een compleet, deskundig en persoonlijk advies. Omdat iedereen anders is en daarom ook andere wensen en behoeften heeft, hechten wij veel waarde aan het geven van klantspecifiek advies. Persoonlijk advies krijg je via onze online gezondheidstools & -calculators, een online consult of in onze Health & Happiness Studio

In de studio bieden we vitaliteits- en verzorgingsconsults aan. Tijdens het vitaliteitsconsult geeft onze Body Analyzer je een uitgebreid beeld van je lichaamssamenstelling, waaronder je vetpercentage, spiermassa en BMI. Samen met onze Health & Happiness Coach loop je door de resultaten en krijg je een passend advies dat aansluit bij jouw leefstijl en gezondheid. Bij het verzorgingsconsult ontvang je via onze huidscan een uitgebreide analyse van je huidbeeld. Er wordt onder andere gekeken naar pigmentatie, roodheid en textuur van de huid. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw huidtype.

Read More

health-happinesshealth-happiness

Leef met de kracht van de natuur

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn de meeste van onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnen en van buiten kunnen verzorgen. Zo helpen we je om je van binnen gezond te voelen en van buiten te stralen.

De natuurlijke ingrediënten die we in onze producten gebruiken, hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen. Onze medewerkers hebben een schat aan kennis over deze ingrediënten en delen dit graag met onze klanten. Om onze merkbelofte te benadrukken, lanceerden we een nieuwe campagne: Leef met de kracht van de natuur.

Read More

Werk met de kracht van de natuur

Wij bloeien op als we werken met de kracht van de natuur. Wij inspireren onze omgeving en nemen met liefde de tijd om deskundig gezondheidsadvies te geven. Deel jouw expertise met onze klanten in de winkel, maak elke dag duizenden mensen blij vanuit het distributiecentrum of maak werk van jouw ideeën op het hoofdkantoor in Amsterdam. 

Groei door bij Holland & Barrett en deel jouw passie voor natuurlijke gezondheid. 

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com