Over Holland & Barrett

Hero

Geschiedenis

De ambitie om Holland & Barrett een plek te laten zijn waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en andere gezondheidsproducten heeft geleid tot een snelle internationale expansie van ons van oorsprong Britse bedrijf.


Sinds de overname van gezondheidsketen Essenza in 2003 is Holland & Barrett actief op de Belgische markt. Met deze overname is het assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten flink uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot dé specialist op dit gebied. Daarnaast heeft deze bundeling van krachten geleid tot een verduurzaming van het winkelconcept.
 

Wat onveranderd is gebleven, is het uitgangspunt dat al onze producten hun basis vinden in de natuur én onze aandacht voor een persoonlijk en deskundig advies.

Geschiedenis

De kracht van de natuur

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Zo helpen we jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen.
 

De natuurlijke ingrediënten die wij gebruiken in onze producten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Onze medewerkers beschikken aan een schat van kennis over deze ingrediënten en producten en delen deze kennis graag met onze klanten.

De kracht van de natuur

Persoonlijk advies

Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor een compleet, deskundig en persoonlijk advies. Omdat iedereen anders is en daarom ook andere wensen en behoeftes heeft, hechten wij veel waarde aan het geven van een klantspecifiek advies. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en stemmen ons advies graag af op jouw persoonlijke situatie.
 

Wat ons onderscheidt van veel ander retailers, is dat al onze medewerkers – dus zowel vaste winkelmedewerkers als studenten met een bijbaan en kantoormedewerkers – intern geschoold worden. Dankzij de vele aanvullende training zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding.

Persoonlijk advies

Onze ambitie

Wij blijven continue op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze gezondheid op natuurlijke wijze op peil kunnen houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn we erg trots op ons steeds groter wordende assortiment aan clean beauty en zero waste producten.
 

Stap voor stap verduurzamen wij ons assortiment. Samen met onze leveranciers hebben wij de doelstelling om het voor onze klanten nog makkelijker te maken om duurzame en gezonde keuzes te maken. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken!

Onze ambitie