Close
weleda clean beauty

Weleda: puur natuur, net als jij

12 Jun 2023 • 4 minuten

In veel verzorgingsproducten zitten synthetische stoffen zoals conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen die je huid kunnen uitdrogen, irriteren of een allergische reactie kunnen veroorzaken. Maar wist je dat de meeste belangrijke ingrediënten voor het behoud van een gezonde huid gewoon in de natuur te vinden zijn? Weleda kiest voor puur natuur. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je jouw skincare routine kunt upgraden met de verschillende productlijnen van Weleda. 

Laatste update: 19 juli 2022.

Alleen het beste voor jouw huid

Door te kiezen voor Weleda, kies je voor 100% natuurlijke ingrediënten en weet je dus precies waar je jouw huid mee voedt. En je huid weet dit ook: je lichaam herkent deze natuurlijke ingrediënten namelijk als eigen, waardoor je huid er niet alleen beter op reageert, maar ze ook de processen in je huid op een natuurlijke manier ondersteunen. Zo laat je jouw huid natuurlijk stralen!

Holland & Barrett en Weleda delen de visie dat de natuur één grote tuin vol bijzondere en natuurlijke ingrediënten is. Deze natuurlijke ingrediënten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. De ingrediënten die in de verzorgingsproducten van Weleda gebruikt worden, zijn met zorg geselecteerd op basis van hun specifieke werking. Door het zorgvuldig combineren van ingrediënten ontstaat er een unieke formule waarbij de verschillende natuurlijke ingrediënten elkaars werking versterken. Dit alles zorgt ervoor dat je bij Weleda voor ieder huidtype een geschikt verzorgingsproduct vindt.

Zo is granaatappel bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor de wat rijpere huid, terwijl de gevoelige huid juist veel baat kan hebben bij amandel en vijgencactus dan weer ideaal is voor optimale hydratatie van de normale en droge huid. 

Welke lijn past bij jouw huid?

Elke huid is anders. Heb jij een gevoelige of een vette huid? En is je huid jong en soms wat onzuiver of beginnen de eerste fijne lijntjes juist zichtbaar te worden? Als je niet zeker bent welk huidtype jij hebt, kan je onze huidtype test doen. Op basis van jouw huidtype kan je de Weleda-productlijn kiezen die het beste bij jouw huid past. Zo til je jouw skincare routine naar een hoger niveau. 

Amandel voor de gevoelige en droge huid

Heb je een gevoelige en droge huid? Dan is de Weleda-lijn met amandel wat jij nodig hebt voor jouw skincare routine. De parfumvrije producten hebben een kalmerende en hydraterende werking. Amandel bevat veel vitamine A en E, twee vitamines met een antioxidatieve werking. Met de Everon Lippenbalsem maak je jouw verzorgingsroutine compleet. 

Vijgencactus voor de normale en droge huid

Als je een normale of droge huid hebt, is de Weleda-lijn met vijgencactus ideaal voor jouw huid. De gezichtsspray en ooggel zorgen voor optimale hydratatie en zijn de ideale aanvullingen op de Weleda Vijgencactus Gezichtscrème, die voor 24 uur lang hydratatie zorgt. Met de Skin Food lippenbalsem maak je jouw hydraterende skincare routine compleet. 

Granaatappel voor de 40+ huid 

Ben je op zoek naar verstevigende producten voor de rijpere huid? Door de Weleda-lijn met granaatappel in jouw skinare routine te gebruiken, kies je voor producten met een verzachtend effect op rimpels die de huidelasticiteit ondersteunen. Ideaal voor de 40+ huid. 

Evening Primrose voor de 50+ huid 

Met de nieuwe lijn Evening Primrose denkt Weleda ook aan een verzorgingsroutine voor de 50+ huid. Deze lijn verzorgt en voedt de huid intensief en beschermt tegen vrije radicalen. Zo krijg je ondersteuning bij het verzachten van diepe rimpels en een versteviging van de gezichtscontouren. De toegevoegde biologische teunisbloemolie biedt ondersteuning bij de versteviging en elasticiteit van de huid en geeft de crème een heerlijk bloemige geur.

Tot slot: combineer jouw favorieten

Producten van dezelfde lijn gebruiken is fijn, maar hoeft niet. Ontdek vooral welke producten er bij jou passen en welke geur je het fijnste vindt. Een ding is zeker: als je kiest voor Weleda, kies je voor natuurlijke verzorgingsproducten die op diervriendelijke wijze en met respect voor de natuur zijn geproduceerd. Altijd een goede keuze dus. 

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com