Spaar voor extra korting

Bij elke euro spaar je twee voordeelpunten. Bij 50 punten heb je al €0.50 korting.

Ontvang exclusieve acties

Voor extra punten, directe kassakorting en voordeel bij onze partners.

Vier je verjaardag met ons

Laat ons weten wanneer je jarig bent en ontvang een cadeautje.

Nu met de Voordeelkaart

Veelgestelde vragen

Met de Voordeelkaart spaar je bij elke aankoop 2 punten per uitgegeven euro. Ook kan je gebruik maken van exclusieve spaaracties. Sparen gaat hiermee nog sneller. Let op dat je altijd je kaart laat scannen aan de kassa, of bij een bestelling invoert, om punten te sparen.

Vier keer per jaar worden jouw voordeelpunten omgezet in een waardebon. Je ontvangt een waardebon wanneer je minimaal 50 punten (t.w.v. € 0.50) hebt gespaard.

Jouw puntensaldo vind je online terug in jouw H&B account en in de e-mails die je van ons ontvangt. Koop je in de winkel? Dan zie je jouw puntensaldo op de kassabon.

Geen probleem. Vraag hier een digitale versie van je Voordeelkaart aan. We sturen je deze direct per e-mail toe.

De gegevens van je online account moeten overeenkomen met de gegevens van je Voordeelkaart. Is het e-mailadres, volledige naam en de postcode hetzelfde? Neem dan contact op met onze klantenservice om het account te laten koppelen.

Geen probleem! In 2020 is de naam van de Holland & Barrett klantenkaart gewijzigd van Passie naar Voordeelkaart. Je hebt geen nieuwe Voordeelkaart nodig omdat je van dezelfde voordelen profiteert. Jouw Passie klantenkaart blijft online en in onze winkels geldig.