Close

Reviews over: Hairwonder Hair Repair Hot Oil - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het merk Hairwonder Hair Repair Hot Oil - 100ml. Op deze pagina lees je alle Hairwonder Hair Repair Hot Oil - 100ml reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Hairwonder Hair Repair Hot Oil - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 6 reviews.

Bekijk product
4.7(6)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Ook goed voor de (volle) baard.

Clan - 4 years ago

Ik heb best wel een behoorlijke volle baard, maar die werd zogezegd een beetje pluizig. Misschien door een shampoo, ik weet het niet. Ik kwam dit product tegen, ben het eens gaan uitproberen en zeer tevreden over het resultaat. Mijn baard is beter doorkambaar geworden en voelt lekker aan. Ik gebruikte het al een tijd dagelijks maar heb inmiddels begrepen dat één keer in de week voldoende is. Daarom gebruik ik ook de conditioner van HairWonder voor mijn baard, ook een goed product. Mijn baard wordt na de behandeling afgewerkt met baardolie en dan kan ik weer de dag door.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Prima product, handig in gebruik

Anghk - 5 years ago

Vorige maand gekocht samen met de “gewone” hairwondertube omdat ik dat echt wonderspul vind. Ook de hairwonder hotoil is een erg fijn product. Heel gemakkelijk dat het maar een minuutje hoeft in te werken. Mijn droge wat stugge krullend haar wordt er superzacht van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt onmiddelijk

Mel - 10 months ago

Het is enkel 1 minute moeite voor heel glad en zacht haar.. maar mss beter niet elke dag gebruiken..

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zeer tevreden! Fijn product voor mijn haar

Henny - 2 years ago

Zeer tevreden product voelt erg zacht voor mijn haar

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een fijn product!

Manon88 - 4 years ago

Ik heb dit product nu een maand in gebruik en ik ben er erg blij mee. Je merkt er in de eerste instantie niet gelijk wat van als je het in je haar smeert wat je met andere producten wel hebt. Maar als je het uitspoelt en kamt dan merk je het verschil. Ik heb zelf lang dus heb veel product nodig en de tube is niet heel groot dus dat is het enige wat ik minder vind.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product een wereld oppepper voor je ha

Danielke0305 - 4 years ago

Gebruik dit al zo lang je haar krijgt ech een booster vsman dit pr

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ook goed voor de (volle) baard.

Clan - 4 years ago

Ik heb best wel een behoorlijke volle baard, maar die werd zogezegd een beetje pluizig. Misschien door een shampoo, ik weet het niet. Ik kwam dit product tegen, ben het eens gaan uitproberen en zeer tevreden over het resultaat. Mijn baard is beter doorkambaar geworden en voelt lekker aan. Ik gebruikte het al een tijd dagelijks maar heb inmiddels begrepen dat één keer in de week voldoende is. Daarom gebruik ik ook de conditioner van HairWonder voor mijn baard, ook een goed product. Mijn baard wordt na de behandeling afgewerkt met baardolie en dan kan ik weer de dag door.

Behulpzaam?

Prima product, handig in gebruik

Anghk - 5 years ago

Vorige maand gekocht samen met de “gewone” hairwondertube omdat ik dat echt wonderspul vind. Ook de hairwonder hotoil is een erg fijn product. Heel gemakkelijk dat het maar een minuutje hoeft in te werken. Mijn droge wat stugge krullend haar wordt er superzacht van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com