Close

Vegan glutenvrij brood

Vegan glutenvrij brood
Ook als je een glutenvrij dieet volgt, kan je volop genieten van een heerlijk versgebakken brood.

Ook als je een glutenvrij dieet volgt, kan je volop genieten van een heerlijk brood. Met de producten van De Glutenvrije Bakker van Holland & Barrett wordt het volgen van een glutenvrij dieet wel heel erg makkelijk. Om het nog eenvoudiger te maken hebben wij een recept samengesteld voor een heerlijk glutenvrij brood. Geniet ervan!

Vegan
Glutenvrij
Gemiddeld
Serves 1 brood (voedingswaarde per sneetje als je 10 sneetjes snijd)
Bereidingstijd: 1 uur 15 minuten
Kooktijd: 1 uur
Totale tijd: 2 uur 15 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

212kcal

Eiwitten

3g

Vetten

7g

Waarvan verzadigd

1g

Vezels

2g

Koolhydraten

33g

Suiker

1g

Zout

1g

Ingrediënten

Methode

1

Meng in een mengkom 400 ml lauw water met 450 gram broodmix, 50 ml zonnebloemolie, 1 eivervanger en de droge gist.

2

Meng 5 minuten intensief met deeghaken.

3

Verwarm de hoven voor op 200ºC.

4

Verdeel het deeg in een bakvorm en laat rijen op een warme plaats gedurende 60 minuten. 

5

Bak het brood af gedurende 60 minuten.

6

Laat het brood daarna afgedekt afkoelen.

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com