Close
New Nordic

New Nordic: vanuit Scandinavië, tot over de hele wereld

18 Apr 2022 • 1 minuten

Gezonde voeding is de basis voor een goed functionerend lichaam, maar door een veeleisende levensstijl of een tekort aan voedingsstoffen heeft ons lichaam soms wat extra ondersteuning nodig. Voedingssupplementen kunnen dan een fijne aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.

New Nordic heeft plantaardige voedingssupplementen die jou extra support geven en aansluiten bij jouw verschillende behoeftes!

Het verhaal van New Nordic

Karl Kristian Bergman Jensen richtte in 1990 New Nordic op met één droom: een vitaler en langer leven dankzij de ontwikkeling van plantaardige producten. Inmiddels heeft New Nordic veel kennis en ervaring op het gebied van planten en kruiden opgebouwd.

Het bedrijf is een pionier in het gebruik van plantaardige moleculen. New Nordic ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar voedingssupplementen en schoonheidsproducten op plantaardige basis, die helpen mensen over de hele wereld op weg naar een betere en gezondere levensstijl.

De genezende kracht van de natuur

Voor deze producten maakt New Nordic dankbaar gebruik van de genezende kracht van de natuur. Doordat ze in Scandinavië dichtbij de natuur leven, heeft dit Zweedse bedrijf extra veel respect voor natuurlijke elementen en ingrediënten. Van zoete bessen tot bijzondere kruiden, New Nordic heeft een eindeloze lijst met middelen voor dagelijkse gezondheids- en schoonheidsbehoeften ontwikkeld.

Wist je bijvoorbeeld dat artisjok ondersteuning kan bieden bij de reinigende werking van de lever? En dat bosbes zou kunnen helpen om de gezondheid van je ogen te behouden? Alle producten van New Nordic hebben een duidelijk doel: met de hulp van de natuur jouw lichaam aan het werk zetten om jouw gezondheid van binnenuit te realiseren!

Welk supplement past bij jou?

Ieder mens heeft andere behoeftes en kan op een ander gebied wat extra ondersteuning gebruiken. Wil jij graag een mooie en soepele huid, of kan je wel wat ondersteuning gebruiken tijdens het afvallen? Samen met New Nordic laten wij je zien welke supplementen het best passen bij jouw specifieke doelen:

Skin Care™ Collagen Filler

Rond je 25e levensjaar start het natuurlijke huidverouderingsproces. Vanaf deze leeftijd maakt je lichaam immers minder collageen aan, de bouwsteen die je huid ondersteunt om stevig en soepel te blijven. Een collageensupplement kan dan een goede aanvulling op je voeding zijn. Skin Care Collagen Filler supplement draagt bij aan een egale en soepele huid dankzij de aanwezigheid van maritiem collageen, granaatappelextract en tomaat. Deze natuurlijke ingrediënten kunnen de verouderingsprocessen van je huid tegen helpen gaan.

Maritiem collageen is, net zoals het natuurlijke collageen, aanwezig in het elastisch bindweefsel van je huid. De natuurlijke ingrediënten in dit supplement gaan via het bloed direct naar de cellen die collageen produceren. Hier ondersteunen ze de productie van collageen op celniveau en helpen ze bij het verminderen en voorkomen van fijne lijntjes.

Hair Volume™

De meeste van ons dromen van een volle bos haar met veel volume, maar helaas zijn we hier niet allemaal van nature mee gezegend. Hair Volume van New Nordic ondersteunt de haargroei door de haarwortel van binnenuit te voeden en bevat een complete samenstelling voor gezonde haargroei, haarsterkte en haarvolume.

In het supplement zitten natuurlijke kruidenextracten, waaronder appelextract dat rijk is aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine en zink. Deze twee mineralen staan erom bekend dat zij aan sterker haar en ook aan sterkere nagels kunnen bijdragen.

Fat Burner™

New Nordic Fat Burner is een kruidentablet dat bestaat uit yerba mate en natuurlijke kruiden als zwarte komijn, gember, groene thee, mariadistel en choline.

Yerba maté wordt gemaakt van de jonge blaadjes en de knoppen van de matéplant en wordt vaak gebruikt als hulpmiddel bij het afvallen. Maté stimuleert namelijk de vetverbranding: het heeft een vetafdrijvende werking en verhoogt je energieverbranding. Goed om te weten is dat yerba mate gewichtsverlies kan bevorderen, maar een goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl hiervoor essentieel blijven.

Ben je op zoek naar andere plantaardige voedingssupplementen die aansluiten bij een specifiek doel? Kijk dan hier welk New Nordic-supplement aansluit bij jouw behoeftes.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd je aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.

Waarschuwing: raadpleeg voor gebruik eerst een dokter of arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com