Close

Reviews over: De Tuinen Slakkengel Masker - 75ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het merk De Tuinen Slakkengel Masker - 75ml. Op deze pagina lees je alle De Tuinen Slakkengel Masker - 75ml reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Slakkengel Masker - 75ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 49 reviews.

Bekijk product
4.5(49)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig

Sima - 3 years ago

Wat een top product. Ik heb het nu 2 keer gebruikt en m’n huid wordt mooi glad. Ook zelfs een pukkeltje haal je hiermee weg. Je voelt en ziet dat je huid gladder wordt. Deze hou ik zeker. Product is net gel, wordt niet hard en ik laat het ongeveer 30 min inwerken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Te vroeg

Zeep 1234 - 3 years ago

Ik heb het product nog maar 1 keer gebruikt , het is nog te vroeg om resultaten te zien of te melden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Je recommande

Marc Haleng - 10 months ago

A recommander lisse la peau vraiment comme indiqué et vous pouvez le laisser des heures..donne un bel éclat

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ik ben heel erg tevreden

Ujana - a year ago

Ik gebruik meer dan 2 jaar heel erg tevreden, ik heb ook andere mensen geadviseerd om te proberen, iedereen was blij

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blij mee

Famke - a year ago

Heerlijke gel. Huid wordt strak en ziet er jonger uit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect

Binkie1989 - 2 years ago

Werkt prima en ben er zeer tevreden mee en zou het zo weer kopen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super goed

Seyyy - 2 years ago

Heel erg tevreden. Ik dacht het niet zo goede product

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Makkelijk in gebruik

Jajantie - 2 years ago

Makkelijk te gebruiken, 1 keer in de week is voldoende

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig

Sima - 3 years ago

Wat een top product. Ik heb het nu 2 keer gebruikt en m’n huid wordt mooi glad. Ook zelfs een pukkeltje haal je hiermee weg. Je voelt en ziet dat je huid gladder wordt. Deze hou ik zeker. Product is net gel, wordt niet hard en ik laat het ongeveer 30 min inwerken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk!

Lies1188 - 3 years ago

Ben enorm tevreden, het is dat het een beetje te veel van het goede is, anders zou ik het elke dag gebruiken!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Te vroeg

Zeep 1234 - 3 years ago

Ik heb het product nog maar 1 keer gebruikt , het is nog te vroeg om resultaten te zien of te melden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gemakkelijk masker die de huid glad maakt!

Olga - 3 years ago

Ik heb het nu 3x gebruikt en mijn huid voelt gladder aan naderhand.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com