Close

Reviews over: De Tuinen Dode Zee Reinigingslotion - 150ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het merk De Tuinen Dode Zee Reinigingslotion - 150ml. Op deze pagina lees je alle De Tuinen Dode Zee Reinigingslotion - 150ml reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Dode Zee Reinigingslotion - 150ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 20 reviews.

Bekijk product
4.4(20)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig product

Maria v B - 4 years ago

Gebruik de lotion nu enige tijd en ben er zeker zeer tevreden over. Gezicht wordt op zachte wijze goed gereinigd. Mijn huid voelt heerlijk zacht en schoon na gebruik. Je hebt er ook niet veel van nodig om dit te bereiken. Blijf het zeker gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet meer wat het was

Loes - 3 months ago

Helaas zijn alle ingrediënten van dit product veranderd. Er zijn er veel meer bijgekomen. Mijn huid reageert hier nu ineens op. Jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne producten met prettig resultaat

tsere - 2 months ago

Ben weer helemaal blij-blij met de dode zee producten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

Eve - 2 months ago

Goed krijg geen rode bultjes prikt niet en reinigt goed ook makeup resten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet meer wat het was

Loes - 3 months ago

Helaas zijn alle ingrediënten van dit product veranderd. Er zijn er veel meer bijgekomen. Mijn huid reageert hier nu ineens op. Jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product!

Bianca71 - 10 months ago

Ik gebruik dit product inmiddels al jaren, nooit problemen mee gehad. T.o.v. de vorige verpakking is deze verpakking echter wel minder, je gebruikt er nu ongezien meer van dan eigenlijk nodig is.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

TOP

Karin - a year ago

Voor mijn droge huid helemaal perfect voelt niet meer trekkerig aan

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk zachte lotion

JackieEsther - 2 years ago

Ik heb een moeilijke huid, vaak zo droog na het douchen en na een paar weken deze lotion gebruik had is het verschil van dag en nacht, heerlijk spoel

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Je gezicht heerlijk schoon en zacht

Nadia - 2 years ago

Ik heb het nu een paar keertjes al gebruikt en kan niet meer zonder me gezicht voelt schoon,zacht, en wat een vuil kan een mens op zijn gezicht hebben die je niet ziet maar met dit product gaat je gezicht van stralen en ziet er frisser uit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn produkt.

EBW - 2 years ago

Reinigt mijn gezicht goed. Krijg geen allergische reactie.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aangenaam

GHBookfreak - 2 years ago

Aangenaam en zacht voor de huid . (Ik koop deze in korting of met een deal)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

De lotion is fijn in gebruik

Paula - 2 years ago

Prima lotion. Helaas is de verpakking veranderd. Slapper plastic. Het dekseltje van de dop trok ik er al na een week af. Vorige verpakking was veel sterker, nooit problemen mee gehad. Inhoud, de lotion, is fijn in gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com