Close
vegan parmezaanse kaas

Vegan parmezaanse kaas

11 May 2022 • 2 minuten

Over je pasta, pizza, salade of ovenschotel… deze vegan Parmezaanse kaas is bijna niet van ‘de echte’ te onderscheiden! En het mooiste is dat je deze plantaardige parmezaan binnen een paar minuten maakt. Makkelijk te maken, lekker, voedzaam en goedkoop.

Deze vegan strooikaas maak je op basis van edelgistvlokken en noten. Cashewnoten worden vaak gebruikt omdat ze romig van smaak zijn, maar je kan ook amandelen gebruiken, net wat jij lekkerder vindt.

Geniet van een vegan versie van Parmezaanse kaas. Met ons recept maak je een waardig vegan alternatief voor deze Italiaanse klassieker.

Vegan
Vegetarisch
Lactosevrij
Glutenvrij
Makkelijk
Serves 16
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd:
Totale tijd: 5 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

49kcal

Eiwitten

2g

Vetten

4g

Waarvan verzadigd

0g

Vezels

1g

Koolhydraten

1g

Suiker

0g

Ingrediënten

Methode

1

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine tot het een fijne, zandachtige structuur is.

2

Bewaar je vegan strooikaas in een glazen bakje in de koelkast. Je kan het dan ongeveer een 3-4 weken bewaren. Invriezen kan ook, dan is je vegan parmezaan ongeveer 3 maanden houdbaar.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com