Close

Vegan Pannenkoeken

Vegan Pannenkoeken
Of je ze nu als een lekker ontbijtje of als toetje wilt eten; pannenkoeken zijn heerlijk en ongelooflijk gemakkelijk te maken!

Of je ze nu als een lekker ontbijtje of als toetje wilt eten; pannenkoeken zijn heerlijk en ongelooflijk gemakkelijk te maken! Verbeter je pancake-flipping-vaardigheden met onze veganistische pannenkoeken! Geschikt voor iedereen die een zuivel- of glutenvrije dieet volgt, want je maakt ze met veganistische eiervervanging en glutenvrije bloem. Geniet ervan met jouw favoriete toppings, zowel zoet als hartig!

Glutenvrij
Vegan
Lactosevrij
Makkelijk
Serves 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

158kcal

Eiwitten

2g

Vetten

5g

Waarvan verzadigd

4g

Vezels

1g

Koolhydraten

25g

Suiker

1g

Ingrediënten

Methode

1

Doe de bloem in een kom en maak een inkeping in het midden.

2

Meng 1 eetlepel gebroken lijnzaad of 1 eetlepel chiazaad met 3 eetlepels water. Laat dit ca 5 minuten staan zodat het een soort papje wordt.
Kies je voor chiazaad? Voeg dan nog 1 theelepel bakpoeder aan het beslag toevoegen.

3

Giet terwijl je roert de pannenkoekenmix aan de eivervanger en de kokosmelk toe. Roer het mengsel goed door.

4

Verhit wat olie in een braadpan. Voeg, wanneer de olie heet is, een deel van de pannenkoekenmix toe zodat het de bodem van de pan bedekt is met een dunne laag beslag.

5

Bak het ongeveer drie minuten of tot de bodem van de pannenkoek goudbruin is. Draai en herhaal het bakken aan de andere kant. Daarna is je pannenkoek klaar!

6

Als alle pannenkoeken klaar zijn, kan je ze serveren met je favoriete verse fruit. Een scheutje agavesiroop met een beetje citroensap is ook erg lekker.

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com