Close

Vegan ontbijtrepen

vegan parmezaanse kaas
Start je dag vol engergie dankzij onze heerlijke cranberry amandel ontbijtrepen. Ontdek het recept.
Vegetarisch
Vegan
Glutenvrij
Lactosevrij
Gemiddeld
Serves 10 repen
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

279kcal

Eiwitten

3g

Vetten

14g

Waarvan verzadigd

2g

Vezels

2g

Koolhydraten

34g

Suiker

16g

Ingrediënten

  • 2 eetlepel eivervanger

  • 75 ml amandeldrink, gekoeld

  • 110 gram veganistische boter, gesmolten en iets afgekoeld

  • 210 gram glutenvrij bloem

  • 1 theelepel kaneel

  • 85 gram biologische gekristalliseerde kokossiroop

  • 200 gram ongezoete appelmoes

  • 160 gram Cranberry Nut Crunch (veenbessen, macadamia’s en amandelen)

  • ¼ theelepel zeezout

  • 1 theelepel vanille-extract

  • 1 theelepel sinaasappelextract

  • 1 theelepel bakpoeder

Methode

1

Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal van 20 bij 20 cm licht in.

2

Meng in een kom de bloem, het zout, de kaneel en het bakpoeder door elkaar.

3

Mix in een andere kom de eivervanger met de amandeldrink. Voeg daar de boter en de kokossiroop aan toe.

4

Voeg hier vervolgens de appelmoes en het vanille- en sinaasappelextractaan  toe. Mix dit tot een zo luchtig mogelijk mengsel.

5

Voeg de inhoud van de twee kommen samen. Meng tot je een glad beslag hebt.

6

Voeg vervolgens de Cranberry Nut Crunch toe aan het beslag.

7

Giet het mengsel in de ovenschaal en zet het ongeveer 10 minuten in de oven.

8

Laat het geheel afkoelen voordat je het in repen snijdt.

9

Bewaar de afgekoelde repen in een luchtdichte verpakking.

Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com