Close

Vegan koekjes

vegan koekjes
Deze vegan koekjes zijn het bewijs dat je niet hoeft in te leveren op smaak om een diervriendelijke keuze te maken in de keuken! Of je nu een overtuigde veganist bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe, heerlijke traktatie, deze vegan koekjes zullen je zeker smaken.

Deze vegan koekjes zijn het bewijs dat je niet hoeft in te leveren op smaak om een diervriendelijke keuze te maken in de keuken! Of je nu een overtuigde veganist bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe, heerlijke traktatie, deze vegan koekjes zullen je zeker smaken. De smaken van pure chocolade en pecannoten komen goed samen in deze heerlijke vegan koekjes, gemaakt met amandelmeel en pindakaas. 

Lactosevrij
Vegan
Glutenvrij
Makkelijk
Serves 5 koeken
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 17 minuten
Totale tijd: 22 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

341kcal

Eiwitten

7g

Vetten

23g

Waarvan verzadigd

9g

Vezels

4g

Koolhydraten

24g

Suiker

12g

Ingrediënten

Methode

1

Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 170 graden onder- en bovenwarmte.  Kneed de melen, pindakaas, kokosolie, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker, kaneel, zout en het bakpoeder tot een soepel deeg. Blijft het deeg wat droog? Voeg dan een scheutje plantaardige melk toe. 

2

Rooster de pecannoten kort in een droge bakpan, geroostde noten maken de koeken zoveel lekkerder. Hak de pecannoten grof en voeg ze toe aan het deeg. 

3

Maak 5 bollen van het deeg en duw ze uit tot ronde koeken. Hak de pure chocolade grof en verdeel dit over de koeken.

4

Bak de koeken in zo;n 17 minuten goudbruin en geniet!

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com