Close
Vegan Speculaas

Vegan glutenvrije speculaas

10 Nov 2022 • 1 minuten

De tijd van de pepernoten en speculaas is aangebroken! Deze heerlijke tussendoortjes zijn voor iedereen een hoogtepuntje tijdens de donkere dagen. Maar wat als je een glutenvrij of vegan dieet volgt? Of zelfs allebei? Dan maak je het gewoon lekker zelf! Met ons recept maak jij in een handomdraai je eigen vegan glutenvrije speculaas.

Vegan
Glutenvrij
Lactosevrij
Vegetarisch
Makkelijk
Serves 8 koekjes / porties (voedingswaarde per koekje)
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale tijd: 40 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

324kcal

Eiwitten

7g

Vetten

26g

Waarvan verzadigd

12g

Vezels

4g

Koolhydraten

16g

Suiker

14g

Zout

0g

Ingrediënten

Methode

1

Doe de dadels in een keukenmachine en mix ze fijn tot kleine stukjes

2

Voeg de overige ingredienten toe en mix tot het mengsel goed aan elkaar plakt

3

Verspreid het mengel over een bakblik voor één grote speculaaskoek, of maak meerdere kleine speculaasjes

4

Bak de speculaas voor 20-25 min op 180°C in een voorverwarmde oven.

Smullen maar!

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com