Close

Cookie dough

cookie dough
Is de helft van jouw koekjesdeeg ook al op voordat het de oven in gaat? Dan is dit cookie dough recept iets voor jou! Omdat dit recept vegan is, is de rauwe cookie dough verantwoord om op te smikkelen. Deze vegan cookie dough is perfect als verrassend dessert, met bijvoorbeeld een bolletje ijs of vers fruit.
Is de helft van jouw koekjesdeeg ook al op voordat het de oven in gaat? Dan is dit cookie dough recept iets voor jou! Omdat dit recept vegan is, is de rauwe cookie dough verantwoord om op te smikkelen. Deze vegan cookie dough is perfect als verrassend dessert, met bijvoorbeeld een bolletje ijs of vers fruit.
Vegan
Makkelijk
Bereidingstijd: 5 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

169kcal

Eiwitten

6g

Vetten

13g

Waarvan verzadigd

1g

Vezels

3g

Koolhydraten

4g

Suiker

3g

Ingrediënten

Methode

1

Roer het amandelmeel samen met de notenpasta, plantaardige drink, vanille,agavesiroop en het snufje zout door elkaar. Kneed de ingrediënten tot een soepel deeg. 

2

Het deegt hoort lekker smeuïg te zijn maar niet plakkerig. Is het deeg te plakkerig? Voeg dan een beetje extra meel toe. Is het deeg te droog? Voeg dan een klein scheutje plantaardige drink toe. 

3

Hak de chocolade grof en kneed dit door het deeg. Rol er 10 balletjes van en zet ze even in de koelkast. Geniet ervan! Lekker als traktatie voor tussendoor, handig voor onderweg én geloof mij de bewaartip kun je overslaan.  

4

Bewaartip: Bewaar de cookie dough afgedekt in de koelkast. Dan blijven de balletjes zo'n 3 weken goed. Je kan ze eventueel ook invriezen.  

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com