Close

Keto paaseitjes

keto paaseitjes

Pasen staat voor de deur! En met dit lekkere recept wordt koolhydraatarm trakteren een eitje. Letterlijk, want deze zelfgemaakte paaseitjes bevatten amper koolhydraten waardoor ze goed binnen het ketogeen dieet passen. Je maakt ze onder andere met kokosolie en kokosvet!

Wat heb je nodig (voor 12 paaseitjes)?

50 gr kokosolie van Vita Coco

50 gr roomboter

100 gr kokosvet (het harde gedeelte van een blikje kokosmelk)

60 gr mascarpone

2 tl vanille-extract

Geraspte kokos

Benodigdheden: siliconen paaseivorm

Similar Vitamin C products

Hoe maak je het?

1. Smelt de roomboter en de kokosolie in een pan op het vuur tot alles gesmolten is.

2. Meng het harde gedeelte van de kokosmelk met de roomboter, kokosolie en het vanille-extract en mix alles door elkaar. Spatel de mascarpone voorzichtig door het mengsel

3. Giet het mengsel in de siliconen paaseivorm. Met deze mal krijg je twee losse helften van de eitjes als ze straks klaar zijn.

4. Zet de eitjes voor minimaal 2 uur in de vriezer. Zijn ze hard geworden? Druk de losse helften dan voorzichtig uit de vorm.

5. Smeer de platte helften in met gesmolten kokosolie en plak de 2 helften op elkaar.

6. Strooi wat kokosrasp over de eitje en bewaar ze in de koelkast.

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com