Close

Gado Gado

gado gado
Gado Gado is een traditioneel Indonesisch gerecht dat bestaat uit een mix van verse groenten, ei en pindasaus. Dit gerecht zit boordevol gezonde ingrediënten zoals knapperige groenten, eiwitten en gezonde vetten.

Gado Gado is een traditioneel Indonesisch gerecht dat bestaat uit een mix van verse groenten, ei en pindasaus. Dit gerecht zit boordevol gezonde ingrediënten zoals knapperige groenten, eiwitten en gezonde vetten. Het biedt een perfecte balans tussen verschillende smaken en texturen, waardoor elke hap een ware smaaksensatie wordt. Gado Gado is niet alleen lekker, maar ook eenvoudig te bereiden. Met een paar simpele stappen tover je een kleurrijke en voedzame maaltijd op tafel. Om de pindakaas te maken gebruiken we 100% pure pindakaas van Koro.

Vegetarisch
Koolhydraatarm
Lactosevrij
Makkelijk
Serves 2 porties (voedingswaarde per portie)
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 5 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

381kcal

Eiwitten

21g

Vetten

24g

Waarvan verzadigd

5g

Vezels

6g

Koolhydraten

11g

Suiker

3g

Ingrediënten

Methode

1

Kook de boontjes voor 12-15 minuten

2

Spoel de rijst af onder de kraan en kook voor 2 minuten

3

Maak de satesaus: verwarm de pindakaas en voeg dan alle ingrediënten toe. Maak de gewenste dikte door wat water toe te voegen als het te dik is en wat pindakaas als het te dun is

4

Kook de eitjes voor 4-5 minuten voor een zacht gekookt eitje. Snijd vervolgens de komkommer in blokjes

5

Maak het bord op door alle ingrediënten mooi op te dienen, giet dan een goede hoeveelheid van de satesaus over het bord en geniet! 

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com