Close
Glutenvrije wortel muffins

Glutenvrije wortelmuffins

18 Apr 2022 • 1 minuten

Deze wotelmuffins mogen niet ontbreken bij jouw paasontbijt! Maak in een half uur deze knusse, gezellige en overheerlijke variant op worteltaart, zodat iedereen kan genieten van een zoet extraatje bij het paasontbijt.

 Ingrediënten voor 12 muffins:

*Verkrijgbaar bij Holland & Barrett

Bereidingswijze:

  1. Meng in een kom de mix van Schär, havermoutvlokken, bakpoeder, speculaaskruiden en zout.
  2. Meng kokosbloesemsuiker, eieren, Griekse yoghurt, gesmolten kokosolie en geraspte wortel in een andere kom.
  3. Voeg de twee mengsels samen en meng het tot één beslag.
  4. Voeg de noten en rozijnen toe aan het beslag.
  5. Verdeel het beslag over de muffin bakvormpjes.
  6. Zet de muffins ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde over (160°C).

En dan is het tijd om te genieten van deze zoete traktatie!

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com