Close
Glutenvrije walnoot koekjes

Glutenvrije walnootkoekjes

18 Apr 2022 • 1 minuten

 

Wat is er nou lekkerder dan de geur van zelfgebakken koekjes? Deze honing-walnootkoekjes maak je met manuka honing, een unieke, donkere honing uit Nieuw-Zeeland. Honing en walnoot zijn twee smaken die ontzettend goed bij elkaar passen, maar de volle, romige smaak van manuka honing maakt je koekjes wel heel bijzonder.

Manuka honing is één van de beroemdste superfoods ter wereld. Bovendien heeft manuka honing speciale antioxiderende eigenschappen die ontbreken in andere honingsoorten.  

Dieetwensen: vegetarisch
Voor: 9 personen
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Voedingswaarden per portie:

Energie Vet waarvan verzadigd Eiwitten Vezels Koolhydraten Suiker Zout
243 kcal 18 g 7,7 g 5 g 1,9 g 13 g 6,3 g 0 g

Ingrediënten:

*Verkrijgbaar bij Holland & Barrett

Toppings:

  • 1 eetlepel manuka honing ter decoratie

Bereidingswijze:

Stap 1:  Verwarm de oven voor op 175°C (gasstand 4). Doe alle ingrediënten in een grote kom en roer alles goed door elkaar.

Stap 2: Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep steeds een volle eetlepel beslag op de bakplaat. Duw het een beetje aan om de koekjes iets platter te maken.

Stap 3: Bak de koekjes goudbruin in ongeveer 14 minuten.

Step 4: Laat de honing-walnootkoekjes even afkoelen voor je ze van de bakplaat afhaalt. Schenk tenslotte nog een klein beetje extra honing over je honing-walnootkoekjes heen.

Eet smakelijk!

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com