Close

Glutenvrije brownietaart

Glutenvrije brownietaart
Glutenvrije brownietaart zijn het perfecte alternatief voor wie allergisch of intolerant is aan gluten. Ontdek ons recept.

Een taart in de vorm van een brownie. Kan het nog beter? Ja dus, een taart in de vorm van een brownie die ook nog eens heel lekker en gezond is!

Benodigdheden:

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180° graden.
  • Breng de zoete aardappelen aan de kook tot ze kruimig zijn. Laat de aardappelen vervolgens afkoelen. Verwijder de schil van de aardappelen.
  • Meng het amandelmeel, boekweitmeel, 5 el cacao en de specerijen.
  • Voeg vervolgens het ei toe.
  • Snijd de dadels in kleine stukjes en maal ze samen met de aardappelen fijn in een keukenmachine.
  • Voeg het mengsel aan het meel toe en meng dit goed door elkaar.
  • Hak de walnoten in grove stukken en voeg deze aan het mengsel toe.
  • Vet de bakvorm in met kokosolie en giet het beslag in de bakvorm.
  • Bak de brownietaart in ongeveer 30-40 minuten gaar.

Laat de brownietaart afkoelen. Meng de overgebleven cacao met de ahornsiroop en zout tot een glad papje. Verdeel dit over de taart. Maak de taart af met wat kokosrasp en walnoten.


Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com