Close

Hibiscus ijsthee met rozemarijn en aardbei

hibiscus
Wil je een lekker frisse, zomerse ijsthee? Met hibiscus ijsthee met rozemarijn en aardbei geniet je van een heerlijk verfrissend drankje.

Wil je een lekker frisse, zomerse ijsthee? Met hibiscus ijsthee met rozemarijn en aardbei geniet je van een heerlijk verfrissend drankje. 

Vegan
Lactosevrij
Vegetarisch
Glutenvrij
Makkelijk
Serves 1 liter
Bereidingstijd: 5 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

29kcal

Eiwitten

1g

Vetten

0g

Waarvan verzadigd

0g

Vezels

1g

Koolhydraten

5g

Suiker

5g

Zout

0g

Ingrediënten

  • 1-3 el De Tuinen Hibiscus  

  • Theezakje/thee ei 

  • 2 takjes rozemarijn  

  • Een handje bevroren aardbeien  

  • Naar smaak toevoegen: ahornsiroop  

  • IJsblokjes  

  • Variatietip: op zoek naar extra pit? Voeg dan eens twee plakjes gember toe 

Methode

1

Zet een pot sterke De Tuinen Hibiscus Infusie en koel deze terug of trek de thee overnacht in koud water. Voeg voordat je de ijsthee in de koelkast zet de twee takjes rozemarijn en de ahornsiroop toe.  

2

Is de ijsthee helemaal op smaak en ben je klaar om hem te serveren? Voeg dan de bevroren aardbeien toe om zo de thee echt ijskoud te krijgen. Verder zullen de bevroren aardbeien ook een zoete zomerse ondertoon geven aan de ijsthee.  

Ontdek onze andere ijstheerecepten

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com