matcha_header

Oude tradities in een hip jasje: alles over matcha thee

05 Aug 2022

Email
Facebook
Twitter
matcha-traditie
geschiedenis
hoeveel per dag
bereiding

Matcha: de perfecte combinatie van oude tradities en trendy recepten

Matcha: de perfecte combinatie van oude tradities en trendy recepten

Gerelateerde topics

Krisi Smith

Auteur: Krisi Smith, Thee Specialist

Na de oprichting van Bird & Blend Tea Co. in 2012 is de Britse Krisi Smith al meer dan tien jaar een grote naam in de thee-industrie. Ze schreef The World Atlas of Tea, nam deel aan de prestigieuze Chai Championships en was hoofdjurylid voor de Great Taste Awards, waarbij ze zich specialiseerde in matcha. 

Samen met co-founder Mike Turner heeft Krisi haar bedrijf Bird & Blend doen uitgroeien van een kleine shop in haar moeders achterkamer tot 14 winkels in het Verenigd Koninkrijk en een bloeiende online winkel. Krisi heeft binnen het bedrijf nog steeds de titel van 'Chief Tea Mixologist', waarin ze de innovatieve theemelanges Bird & Blend's creëert. 

Krisi is ook gepassioneerd door op zaken doen op een ethische manier met een sterke focus op mensen, die centraal staan bij alles wat ze doet met Bird & Blend. Samen met haar getalenteerd team is ze goed op weg om van haar bedrijf een B Corp erkende organisatie te maken. Over dit topic wordt ze ook geregeld uitgenodigd als spreker op conferenties.