Close

Reviews over: De Tuinen Aloë Vera Bad & Douche - 250ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het merk De Tuinen Aloë Vera Bad & Douche - 250ml. Op deze pagina lees je alle De Tuinen Aloë Vera Bad & Douche - 250ml reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Aloë Vera Bad & Douche - 250ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.6(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Het schuimt heerlijk

Tony Valck - 4 years ago

Ik heb dit laatst gekocht en mijn zoon geniet er volop van!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Materiaal fles is niet handig in gebruik!

Tina - 2 years ago

Ik gebruik deze al jaren, Maar sinds de nieuwe verpakking er is niet meer. De fles is te stug om er in te knijpen. Heel jammer.

Behulpzaam?

Heerlijk!!!

Edward - a month ago

Heerlijk deze aloë vera bad en douche schuim. Het schuimt voldoende en ruikt erg lekker. Echt lekker voor onder de douche 👍

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beautiful.

Sarah - 4 months ago

Used it loved it. Cleansing and rejuvenating. Smells nice and refreshing.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne wasgel

Babs 1973 - 7 months ago

Gebruik ik al een tijdje. Fijne douchegel Lekkere geur

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top

Kinds - 9 months ago

Heerlijke geur. Weinig nodig goed voor een droge huid

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een weldaad voor de huid

Hans - 10 months ago

Gebruik al jaren dit product net als de shampoo, fantastisch voor je haar.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Freddy - a year ago

Goed product met de helende plant voor je huid (Aloa Vera)

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke doucheschuim

MaryAnn - a year ago

Een subtiel ruikende doucheschuim die tevens erg zacht is voor de huid. Zonder uit te drogen…Ik ben blij en mijn huid ook.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Na 2 dagen had ik het ontvange

Vandorpe Anna marie - 2 years ago

Heb mijn vriendinnen ene cadeau gedaan zijn er heel tevreden over ik ook mijn huid is zove beter had allemaal brobbeltjes op mijn armen na 2 keer wassen zijn ze weg en zacht

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke douchegel!

Miriam - 2 years ago

Heerlijke douchegel! Gebruik m al 2 jaar 3x per week

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Materiaal fles is niet handig in gebruik!

Tina - 2 years ago

Ik gebruik deze al jaren, Maar sinds de nieuwe verpakking er is niet meer. De fles is te stug om er in te knijpen. Heel jammer.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com