Close

Quinoa-havermoutpap met manuka honing

quinoa-havermoutpap

Bij superfoods denk je misschien al snel aan exotische voedingsmiddelen als gojibessen, cacaonibs, chiazaad en macapoeder, maar wist je dat havermout ook een echte superfood is?

Havermout is niet alleen rijk aan vezels en mineralen, maar is daarnaast ook een bron van vitamine B en E. Je kan natuurlijk kiezen voor een ‘simpel’ havermoutontbijtje met havermout, melk of een melkvervanger en eventueel nog wat fruit, maar wat dacht je van deze ‘special’ met havermout, quinoa en manuka? Zo geef jij je dag een echte kick-start!

Glutenvrij
Lactosevrij
Makkelijk
Serves 1
Bereidingstijd: 2 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 17 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

291kcal

Eiwitten

11g

Vetten

14g

Waarvan verzadigd

2g

Vezels

4g

Koolhydraten

28g

Suiker

13g

Zout

0g

Ingrediënten

Methode

1

Doe de quinoa en de amaneldrink in een steelpannetje en laat 10 minuten koken.

2

Roer de havermout, rozijnen en gehakte noten er doorheen, zet het vuur lager en laat nog 5 minuten sudderen tot de melk goed is opgenomen. Voeg indien nodig wat extra melk toe.

3

Doe de quinoa-havermoutpap in een kom en garneer met manuka honing, amandelen en/of pompoenpitten en vers fruit.

Similar Vitamin C products

Gerelateerde artikelen

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2024 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com