Glutenvrije tortilla wraps

glutenvrije_tortilla_header_nr1
Deze glutenvrije tortilla wraps zijn de perfecte basis voor een voedzaam ontbijt, lunch of lichte avondmaaltijd. Gemaakt met boekweitmeel en kikkererwtenmeel zijn ze rijk aan vezels en eiwitten, én helemaal vrij van gluten. Makkelijk te maken in de pan en eindeloos te vullen met zoet of hartig. Ideaal als meal prep of om direct van te genieten!  
Glutenvrij
Makkelijk
Serves 8
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

91kcal

Eiwitten

4.17g

Vetten

1.15g

Waarvan verzadigd

0.21g

Vezels

1.9g

Koolhydraten

16g

Suiker

1.49g

Zout

0g

Ingrediënten

Methode

1

Klop het ei op samen met 300 ml water. Voeg de boekweitmeel en de kikkererwtenmeel toe samen met een snuf zout en meng door tot een egaal beslag. 

2

Verhit wat olie in een koekenpan en schep een juslepel van het beslag in de pan. Draai de pan rond zodat de hele pan bedekt is met een dun laagje beslag. Bak aan beide kanten aan tot goudbruin en gaar en herhaal met de rest. 

3

Merk je dat je beslag wat dikker begint te worden als het wat langer staat, voeg dan wat extra water toe. 
glutenvrije_tortilla_4bij3_nr1

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox