Baked oats met amandelpasta en blauwe bessen

baked_oatsheaderformaat5
Begin je dag goed met deze heerlijke baked oats met amandelpasta en blauwe bessen! Dit voedzame en glutenvrije ontbijt is eenvoudig te maken en perfect voor een vullende start. Door de havermout te blenden met banaan en plantaardige melk krijg je een luchtige en romige structuur. Bak het af in de oven en serveer met amandelpasta en verse blauwe bessen voor een extra smaakboost!
Glutenvrij
Vegan
Makkelijk
Serves 3 porties
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

372kcal

Eiwitten

10g

Vetten

13g

Waarvan verzadigd

1g

Vezels

6g

Koolhydraten

49g

Suiker

18g

Zout

0g

Ingrediënten

Methode

1

Verwarm de oven voor op 190 graden (boven- en onderwarmte). 

2

Blend de havermout met de banaan, de plantaardige melk en de maple syrop glad. 

3

Verdeel dit in 3 ovenbestendige bakjes en bak 18 tot 20 minuten af. 

4

Serveer met de amandelpasta en de blauwe bessen. 

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox