Shampoo bars

We zijn al een tijdje bekend met het duurzame fenomeen shampoo bars. Deze solide zepen zijn een ecologisch alternatief voor shampoo in een plastic fles: ze besparen een hoop plastic en water. Maar wist je dat er nog veel meer vaste beautyproducten zijn? Van dagcrème tot bodywash – je kunt je lichaam van top tot teen verzorgen met natuurlijke beauty bars. Beauty bars gaan tot wel 5 keer langer mee dan beautyproducten in plastic fles en ze zijn ontzettend handig voor op reis – ze kunnen zelfs in je handbagage!

Bekijk het beauty bar assortiment

Shampoo bars

Onze favoriete Zero Waste producten

Herbruikbaar én 100% natuurlijk

Zero Waste gaat over het verminderen van de hoeveelheid afval die we creëren. Veel van ons afval, vooral plastic, wordt niet hergebruikt en eindigt in onze oceanen, wat een slechte invloed heeft op natuur en milieu.

Je zou denken dat dit alleen de verpakkingen van producten betreft, maar niets is minder waar. Wist je dat in scrubs vaak duizenden kleine plastic bolletjes zitten? Deze 'microplastics' kunnen door jouw afvoerputje in de zee belanden, niet al te best voor de zee. Bij Holland & Barrett weet je zeker dat álle verzorgingsproducten vrij zijn van SLS, parabenen en microplastics.

Herbruikbaar én 100% natuurlijk

#zerowaste met Holland & Barrett

Wij geloven dat het niet moeilijk hoeft te zijn om duurzamer te leven, een kleine verandering kan al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld eens aan al die wattenschijfjes die dagelijks in je prullenbak belanden? Met wasbare wattenschijfjes gebeurt dit niet meer.

Door wegwerpproducten in te wisselen voor een ecologisch alternatief maak je een positieve impact op het milieu. Stap daarom over op onze plasticvrije, herbruikbare badkamer musthaves. Zo maak je niet alleen jezelf, maar ook de wereld een stukje schoner.

Doe mee met #zerowaste

#zerowaste met Holland & Barrett

Meer dan 120 miljard cosmeticaverpakkingen per jaar

De duurzaamheid van cosmetica wordt voor een groot deel bepaald door de ingrediënten, maar de verpakkingen hebben ook een enorme impact. Elk jaar produceert de cosmetica industrie 120 miljard verpakkingen, waarvan de meeste niet worden gerecycled.

Ontdek zero waste beauty

Meer dan 120 miljard cosmeticaverpakkingen per jaar

Ontvang een waardebon

Beauty Kitchen introduceert return - refill - repeat:
Luxe huidverzorging met zorg voor jou en voor de wereld.

De lichaams- en gezichtsverzorging van dit unieke beauty merk zitten boordevol natuurlijke krachten en hebben een 100% herbruikbare verpakking. Dus als je product op is hoeft de verpakking niet de prullenbak in. Breng het terug naar een Holland & Barrett winkel waarna je maar liefst 200 Passie spaarpunten op je klantenkaart ontvangt!

Ontdek Beauty Kitchen

Ontvang een waardebon