Close

Reviews over: Holland & Barrett Raspberry Ketones Energie Formule (120 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het merk Holland & Barrett Raspberry Ketones Energie Formule (120 Capsules). Op deze pagina lees je alle Holland & Barrett Raspberry Ketones Energie Formule (120 Capsules) reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Raspberry Ketones Energie Formule (120 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.2 op basis van 55 reviews.

Bekijk product
4.2(55)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Controle op gewicht weer terug

Fiavdg - 3 years ago

Echt bijzonder. Ik heb eindelijk de controle op mijn eigen lichaam weer terug. Ik heb weer energie. Ik eet tussen de 1800 en 2000 calorieën per dag. Eet ook wanneer ik honger heb. Dit is meestal 3 maaltijden per dag. En dan geen behoefte meer aan snaaimomenten. biertje in de avond op zijn tijd. En het kan. Ik voel me heerlijk. Ik heb weer energie. En ik heb controle op mijn lichaam en gewicht. Dit product blijf ik dus mooi gebruiken. Ik koop nu meteen weer een voorraad.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Werkt totaal niet, zonde van je geld

Plottie - 3 years ago

Ben hier al een poosje mee bezig, maar helpt totaal niet. Echt zonde van je geld.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

.

Petra - 2 years ago

Of het product effectief helpt daar ben ik nog niet echt achter. Toch ben ik aan mijn 2 de doos begonnen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een fantastische product

Buwe73 - 3 years ago

Ik ben tevreden met dit product ik neem een capsule per dag, mijn lichaam is dan aktiev, ik vind het leuk

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt totaal niet, zonde van je geld

Plottie - 3 years ago

Ben hier al een poosje mee bezig, maar helpt totaal niet. Echt zonde van je geld.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Product is effective

Mister T - 3 years ago

Ik ben zeer tevreden en zal nog zeker een 2e aankoop doen!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product!

Bren1112 - 3 years ago

Ik gebruik dit nu 3 weken en voel me een stuk energieker. Ook heb ik een verminderde eetlust wat weer helpt om op gewicht te blijven. Ik ga dit zeker blijven gebruiken!

Behulpzaam?

Ik had zo'n effect niet verwacht

Alexandrina99 - 3 years ago

WAUW! Ik had zo'n effect niet verwacht! Ik heb het vandaag en ik heb er maar 1 over gedaan om het te proberen en na een half uur voel ik me erg energiek! Ik weet niet of het helpt bij het afvallen, maar het lijkt erop dat ik vanavond geen koffie nodig heb. Ik zal er nog 2 bestellen terwijl ze nog tegen een kortingsprijs zijn haha

Behulpzaam?

Dubieus

Reffie97 - 3 years ago

Sinds kort overgestapt van de Ultra KBL6 (groen potje) naar deze variant. Tot nu toe veel trek ondanks de supplementen. (Dit in tegenstelling tot de Ultra KBL6, ook lijkt de reguliere trek behoorlijk verhoogd zelfs!) Nog geen positieve veranderingen gemerkt. Wel makkelijk om in te nemen met water bij de hand. Niet vies.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

meer energie

Anna55 - 3 years ago

Vorige maand gekocht ,voor een lage prijs. Geeft mij meer energie. Eerst 2 per dag, daarna overgegaan naar 1 per dag.

Behulpzaam?

voel me er goed bij

rob smits - 3 years ago

zeer tevreden over. wat moet ik nog meer vertellen jullie vragen wel veel van me.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Kneh - 3 years ago

Ik gebruik dit product al ongeveer een jaar en bevalt goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com