Close

Reviews over: Dr. Bronner's Tea Tree Vloeibare Zeep - 475ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het merk Dr. Bronner's Tea Tree Vloeibare Zeep - 475ml. Op deze pagina lees je alle Dr. Bronner's Tea Tree Vloeibare Zeep - 475ml reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Bronner's Tea Tree Vloeibare Zeep - 475ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 17 reviews.

Bekijk product
4.8(17)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldige zeep met heel veel mogelijkheden!!

smup - 5 years ago

Werkt fantastisch bij last van overmatig zweten en de vaak moeilijk te verwijderen bacteriën die voor de onaangename zweetlucht zorgen en die je vaak bij douchen met gewone zeep niet wegkrijgt. En ook heel zuinig in gebruik: een beetje zeep in je handen tot schuim wrijven is voldoende. Kortom, een aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Top product!

Sophie22 - 5 years ago

Werkt heel goed als ontstekingsremmer, maar is vrij agressief voor de droge huid. Na gebruik gezicht met Weleda Skin Food insmeren en het resultaat is een gladde en stralende huid!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

buitengewoon super goede Zeep

Jonathan leslie - 2 months ago

Deze zeep is heel geconcentreerd en heeft en ph van 10, wat voor een diepere reineging zorgt. DR Bronner for life klant, ik wil nooit geen andere zeep meer sinds ik deze gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goede zeep

Mimi - 2 years ago

Ruikt lekker en het is top dat je er zowel mee kans wassen als afwassen als douchen. Top product voor op reis. Je hebt er maar heel weinig van nodig. Daarbij is de verpakking groot, dus je doet er heel lang mee. Voor op reis kan je hem overgieten in een kleiner flesje.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste douchegel ooit

2018 - 3 years ago

Mijn lichaam is nog nooit zolang dat ik me het herinner proper geweest na het gebruiken van een douchegel en zeker niet van een natuurlijke douchegel

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn als shampoo

JBr - 3 years ago

Ik heb het alleen nog als shampoo gebruikt. Daar heb je maar een klein beetje van nodig. De geur is echter anders dan ik verwachtte (minder lekker) en mijn huisgenoten willen hem dan ook niet gebruiken. Deze zeep is voor vele doeleinden te gebruiken, maar die moet ik nog uitproberen. Wel duur!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zachte huid

Spie - 3 years ago

Je kunt het overal voor gebruiken. Op reis deed ik er de afwas, was en mijn lichaam mee. Heerlijke geur, super zachte huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kan voor bijna alles gebruikt worden!

Red debby - 4 years ago

3 weken geleden de eerste keer aangeschaft en dit is een multifunctionele zeep die je zowel voor het huishouden als je persoonlijke hygiëne kan gebruiken en ze bevat geen schadelijke stoffen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heeft me heel veel geholpen

Albina Saraqi - 4 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht omdat niks anders hielp en woaw ik ben nog steeds heel tevreden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super produit

Sha3 - 4 years ago

C'est le 6ème savon Dr Bronners que j'achète et cest incroyable à quel point ce savon est efficace. Le petit plus du Tea Tree ce sont ses propriétés antifongiques et antibacteriennes. Je recommande.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super!

mh2003 - 4 years ago

Ik gebruik deze zeep nu al een jaar op mijn gezicht en de kleinere fles die ik gebruik is pas voor de helft leeg. Mijn huid reageert heel goed op de zeep (ik gebruik hem 1 keer per dag in de avond) en mijn huid is er een stuk rustiger van geworden.

Behulpzaam?

Top product

Yannaip - 4 years ago

Ik ben deze zeep toevallig op social media tegengekomen, en als liefhebber van natuurlijke producten heb ik het meteen aangeschaft. Het werkt top en voelt heerlijk aan op de huid, en helemaal natuurlijk en biologisch!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com