Glutenvrije kokosmakronen

kokosmakronen_header
Zin in iets zoets, snel en simpel? Deze glutenvrije kokosmakronen zijn onweerstaanbaar! Gemaakt met slechts drie ingrediënten: eiwitten, maple syrup en kokosrasp. Ze zijn knapperig van buiten en zacht van binnen. Ideaal als tussendoortje of bij de koffie.
Glutenvrij
Makkelijk
Serves 12 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

1717kcal

Eiwitten

17g

Vetten

141g

Waarvan verzadigd

66g

Vezels

54g

Koolhydraten

153g

Suiker

62g

Zout

0g

Ingrediënten

Methode

1

Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte). 

2

Meng de eiwitten met de maple syrup op. Voeg de kokosrasp toe en meng goed door, laat dit 10 minuten staan zodat het vocht in de kokosrasp kan trekken. 

3

Schep met een ijsschep een bolletje op een met bakpapier beklede bakplaat. Je kunt ook 2 eetlepels van het mengsel pakken en zelf een bolletje maken. 

4

Bak 15 minuten af, tot de buitenkant goudbruin is. Laat afkoelen voor het opdienen. 
kokosmakronen_4bij3_nr2

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox