Glutenvrije pannenkoeken met manukahoning

Glutenvrije pannenkoeken

Heb jij zin in pannenkoeken, maar heb je een glutenallergie of -intolerantie? De Glutenvrije Bakker maakt het makkelijk om van glutenvrije recepten te smullen! Probeer nu dit heerlijke recept met manukahoning als topping.

Vegetarisch
Glutenvrij
Makkelijk
Serves 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

272kcal

Eiwitten

16g

Vetten

10g

Waarvan verzadigd

4g

Vezels

0.25g

Koolhydraten

30g

Zout

0.75g

Ingrediënten

Methode

1

Mix de pannenkoekenmix, eieren en melk in een kom totdat alle klontjes verdwenen zijn. Voeg vervolgens een eetlepel manukahoning toe en mix het beslag opnieuw goed door. 

2

Verhit een koekenpan en smelt hier een klontje boter of scheut (kokos)olie in. 

3

Wacht totdat de pan goed warm is en verdeel het beslag in het midden van de pan. Zorg dat je het beslag over de hele pan verdeeld is.

4

Bak de pannenkoek aan elke kant bruin en top 'm af met wat manukahoning. Eventueel kun je er nog wat andere toppings naar keuze op doen. Smullen maar!

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox