Close

Wist je dat thee, na water, 's werelds meest gedronken drankje is? Dat is natuurlijk geen toeval, want thee is veel meer dan een simpele bladinfusie. Thee wordt al eeuwenlang, overal ter wereld, gekoesterd om zijn smaak en goede eigenschappen.

Een kop thee biedt niet alleen warmte en troost, maar ook een momentje van pure ontspanning. Dat maakt van thee het perfecte drankje om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven, een veelzijdige bondgenoot voor een gebalanceerd en vitaal leven.

Op deze pagina maak je een reis door de verrassende wereld van thee 🌿

Wist je dat..

Thee in kaart: waar komt jouw kopje vandaan?

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie. 

Thee-inspiratie

Meer lezen over jouw favoriete kruidenthee of over de klassieke theeën zoals groene thee, zwarte thee en matcha? Of ga je liever zelf aan de slag met onze verrassende thee-recepten? Ontdek al onze thee-artikelen voor een schat aan informatie en inspiratie.

butterfly tea

Is butterfly pea tea echt betoverend lekker?

Waarom is deze thee zo bijzonder van kleur, wat is er zo magisch aan en waar komt het vandaan? Holland & Barrett snapt de verwarring en zocht het voor je uit.

brandnetelthee

Waarom brandnetelthee niet prikt maar juist gezond is

Lees snel verder om achter al het positieve van de brandnetel te komen.

matchathee

Oude tradities in een hip jasje: alles over matcha thee

atcha is een van die fascinerende ingrediënten die een lange traditie samenbrengt met een hip imago. In deze gids over matcha ontdek je alles over deze unieke theesoort.

yerbatmate

Yerba maté thee: van Jezuïetenthee tot moderne kruidendrank

Als je al eens in Zuid-Amerika bent geweest, is de kans groot dat je daar Yerba maté hebt geproefd. Daar wordt dit bijzondere drankje al duizenden jaren gedronken, maar Yerba maté wint de laatste jaren ook bij ons aan populariteit.

hibiscusthee

Hibiscusthee: dit zijn de voordelen voor je gezondheid

Naast dat hibiscusthee erg lekker is, brengt het ook een aantal gezondheidsvoordelen met zich mee. Welke dat zijn, lees je hier.

groenethee

Groene thee: voordelen en de verschillende soorten

Wist je dat er wereldwijd meer dan 1500 verschillende soorten groene thee zijn? Van kusmi tot gunpowder, van bancha tot sencha: we snappen dat je door de groene theebladeren het bos niet meer ziet. In dit artikel vertellen we je alles over groene thee.

zwarte thee

Zwarte thee: de theesoort die snel de wereld veroverde

Zwarte thee werd ongeveer 400 jaar geleden ontdekt, maar het is snel uitgegroeid tot de tweede meest geconsumeerde theesoort ter wereld. In dit artikel vertellen we je alles over zwarte thee.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com