Proef de ayurvedische krachten

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën. Deze bijzondere melanges hebben elk hun eigen ayurvedische eigenschappen om je goed te voelen. De thee en de bijbehorende spreuken helpen je even stil te staan en een moment voor jezelf te nemen.

Proef de ayurvedische krachten

Welke smaak Yogi Tea past het best bij jou?

Thee van de Yogi

YOGI TEA® theemelanges zijn gebaseerd op 3.000 jaar oude Indiase filosofie. Yogi Bhajan, meester van de kundalini-yoga, kwam aan het einde van de jaren 60 van India naar het westen. Tijdens de yogalessen deelde hij zijn spirituele kennis met zijn leerlingen en serveerde hij hen een aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol „thee van de yogi“ noemden.

Thee van de Yogi

YOGI TEA® Classic

Classic is dé kruidenthee van YOGI TEA®. Dit originele recept van Yogi Bhajan is een ayurvedische melange van kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper. Naast deze thee heeft YOGI TEA® een assortiment met 60 verschillende soorten thee, ieder met een uniek aroma. Ook niet onbelangrijk: de kruiden en specerijen komen uit gecontroleerde biologische teelt.

YOGI TEA® Classic

Feel good, be good, do good

Door rust en ruimte in je hoofd voel je je goed en doe je goed. "Als je je ’s ochtends fijn voelt na een kopje Yogi Tea®, dan neem je dat fijne gevoel de hele dag met je mee," aldus Sat Dharm Khalsa, managing director van Yogi Tea. YOGI TEA® vindt het zelf ook belangrijk om goed te doen: in de uithoeken waar hun ingrediënten vandaan komen, helpen zij bruggen, scholen en ziekenhuizen te bouwen.

Bekijk recept

Feel good, be good, do good