Kwaliteitsgarantie

Holland & Barrett heeft een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten in haar assortiment waarbij de nadruk ligt op innerlijke en uiterlijke verzorging. De kwaliteit van onze producten én het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Tijdens de selectie van de ingrediënten voor onze producten neemt Holland & Barrett alleen genoegen met de beste kwaliteit.


Alle producten van Holland & Barrett die onder het eigen merk worden geproduceerd, zijn getest volgens een hoogwaardige en strikte kwaliteitsanalyse. Daarbij hebben wij ervoor gezorgd dat onze faciliteiten voor het controleren, produceren en verpakken van onze producten ons optimaal ondersteunen in de ontwikkelingen van de beste kwaliteit producten.


Ook kun je bij ons rekenen op de beste prijzen voor de beste kwaliteit. Hoe dat kan? Heel simpel! Een groot deel van onze producten kopen wij direct in bij de fabrikant. Op deze manier profiteren wij van alle voordelen en besparingen met betrekking tot grondstoffen, controles en verpakkingen. Holland & Barrett zet jou als klant altijd centraal en daarom is jouw gezondheid onze prioriteit.


Holland & Barrett hecht veel waarde aan een goede service. Wij zullen er dan ook alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle medewerkers doorlopen onze trainingsacademie en hebben de juiste kennis om vragen over producten, ingrediënten, etc. te kunnen beantwoorden. En kunnen je ook helpen met andere adviezen met betrekking tot je gezondheid. Voor al jouw vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice:

E-mail: Stel je vraag door een e-mail te sturen naar: klantenservice@hollandandbarrett.be
Wij doen ons uiterste best om alle e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.


Telefoon: Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en Zaterdag van 10.00 tot 17.00. Het telefoonnummer is: 09 282 29 68