Onze kwaliteitsgarantie

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Al onze producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf verzorgen. Bij ons koop je kwalitatief hoogstaande producten die je helpen om je gezondheid op natuurlijke wijze op peil te houden. Tijdens de selectie van de ingrediënten voor onze producten streven we naar duurzaamheid en nemen we alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Maar hoe….

Ontwikkelen & Testen

Zo komt de kwaliteit tot stand

Alle producten van Holland & Barrett die onder eigen merk worden geproduceerd, zijn getest volgens een hoogwaardige en strikte kwaliteitsanalyse. Daarbij hebben wij ervoor gezorgd dat onze faciliteiten voor het controleren, produceren en verpakken van onze producten ons optimaal ondersteunen in de ontwikkelingen van hoogkwalitatieve producten.

Prijs & Kwaliteit

De beste aanbiedingen

Bij Holland & Barrett kan je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Hoe dat kan? Heel simpel! Een groot deel van onze producten kopen wij direct in bij de fabrikant. Op deze manier profiteren wij van alle voordelen en besparingen met betrekking tot grondstoffen, controles en verpakkingen.

Vitamines & Supplementen

Dezelfde service als in de apotheek

Wij streven ernaar om dezelfde service te bieden die je in de apotheek gewend bent, maar dan met het gemak van online.

De vitamines en supplementen van Holland & Barrett hebben dezelfde hoge kwaliteit als de supplementen die je in de apotheek koopt en er is ruim keuze uit verschillende formules en doseringen. Bij ons bestel je jouw voorschriftvrije supplementen gemakkelijk 24 uren per dag en 7 dagen op 7 online. Als je op werkdagen voor 21 uur bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

Onze gediplomeerde drogisten en voedingsdeskundigen zijn via e-mail, chat en telefoon bereikbaar en helpen je graag bij het vinden van het juiste product en het plaatsen van je bestelling.

Medewerkers & Kwaliteit

Advies op maat

Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor een compleet, deskundig en klantspecifiek advies.

Al onze medewerkers worden intern geschoold en zijn dankzij de vele aanvullende trainingen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding. Zij beschikken over de juiste kennis om al jouw vragen te beantwoorden over onze producten of gebruikte ingrediënten en voorzien je graag van een deskundig en persoonlijk advies.

Onze gediplomeerde drogisten en voedingsdeskundigen zijn via e-mail, chat en telefoon bereikbaar en helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Contacteer hiervoor onze klantendienst via 09 282 29 68 of klantenservice@hollandandbarrett.be Onze klantendienst is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.