Close

Ontdek onze Huismerk Producten van het Jaar 2022

Ontdek onze Huismerk Producten van het Jaar 2022

 

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Op basis van de beste natuurlijke ingrediënten ontwikkelen we kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. En we zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt door onze klanten, door jou. Bij de Huismerk van het Jaar 2022-verkiezing zijn namelijk 28 van deze producten verkozen tot winnaar! Van onze Holland & Barrett proteïnepoeders tot onze De Tuinen mondverzorging: dit zijn onze productgroepen die in de prijzen vielen en wat ze zo speciaal maakt. 

 

Holland & Barrett Proteïne Poeders 

 

De proteïne poeders van Holland & Barrett zijn 100% plantaardig, bevatten alle 9 essentiële aminozuren én zijn ze suiker- en lactosevrij. Elke portie is goed voor 15 gram eiwit, ideaal voor sporters of mensen met een actieve (vegan) levensstijl. Vooral Holland & Barrett Hennepproteïne Poeder valt in de smaak bij onze klanten, maar ook onze andere proteïnepoeders werden bekroond met een ‘Huismerk Product van het Jaar 2022’ award. 

Shop Holland & Barrett Proteïne Poeders

 

Holland & Barrett Vegan Omega 3 en Collageen

 

Bij supplementen werden twee nieuwe productlijnen als winnaar verkozen. Daar zijn we blij mee want we vinden het belangrijk om te blijven innoveren. Zo vielen onze gloednieuwe, eigen Holland & Barrett Collageen Poeders duidelijk in de smaak. Extra trots zijn we op de verkiezing van onze Holland & Barrett Vegan Omega 3 met DHA omdat we zo een duurzaam alternatief voor visolie ontwikkelden dat bovendien ook geschikt is voor vegans. 

Shop Holland & Barrett supplementen

 

De Tuinen Mannenverzorging

 

Voor het eerst ontwikkelden we ook een eigen productlijn speciaal voor mannen. Met de behoeften van de moderne man in het achterhoofd, selecteerden we zorgvuldig de beste natuurlijke ingrediënten. De Tuinen Mannenverzorging was geboren. Enkele maanden later zijn veel van onze producten al een vaste waarde in de toilettas van veel mannen. Vier van onze zes mannenproducten werden tot product van het jaar verkozen. Vooral De Tuinen Baardolie, die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, krijgt lovende reviews. Zo zeggen onze klanten onder meer ‘Ruikt goed en is zeker zo goed als de andere, dure producten. Ik ben heel tevreden!’ en ‘Door de natuurlijke ingrediënten zonder ethanol is de baard lekker zacht en heeft hij geen ethanolgeur meer.’

Shop De Tuinen Mannenverzorging

 

De Tuinen Soap Bars

 

Ze zijn milieuvriendelijker, plasticvrij, gemakkelijk mee te nemen en gaan nog eens langer mee ook. Soap bars hebben tal van voordelen en dat is ook onze klanten niet ontgaan. Zes van onze soap bars (drie De Tuinen shampoo bars en drie De Tuinen conditioner bars) werden tot product van het jaar verkozen. Op basis van de reviews is vooral De Tuinen Dode Zee Shampoo Bar geliefd bij onze klanten. 

Shop De Tuinen Soap Bars

 

De Tuinen Mondverzorging

 

Omdat ook mondverzorging een essentieel onderdeel van je verzorgingsroutine is, ontwikkelden we een reeks natuurlijke tandpasta’s voor een stralende glimlach. Al onze tandpasta’s vielen in de prijzen, net als ons De Tuinen Menthol Mondwater. Met commentaren als ‘Fris maar niet te pittig’ en ‘Mijn tanden worden steeds witter’ lijkt het erop dat De Tuinen Black Whitening Tandpasta Met Houtskool En Fluoride jullie absolute favoriet is. 

Shop De Tuinen Mondverzorging

 

Wat houdt het onderzoek ‘Gekozen Huismerk van het Jaar 2022’ precies in? 

 

De prijzen voor ‘Gekozen Huismerk van het Jaar 2022’ worden na onafhankelijk onderzoek door de consumenten uitgereikt. Meer dan 10.000 Nederlandse consumenten beoordelen huismerkproducten in dagdagelijkse situaties. De onderzoeks- en testresultaten werden door het onderzoeksbureau Nielsen gevalideerd. Het onderzoek ‘Gekozen Huismerk van het Jaar’ is een bewijs van kwaliteit en innovatie.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com