Informatie over jouw bestelling:

Veelgestelde vragen

Juist in deze tijd is het voor ons van extra groot belang dat Holland & Barrett een plek is waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en gezonde voeding. Daarom zijn onze winkels vanaf maandag 11 mei weer geopend. Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen te doen via onze online shop.

Omdat de situatie rondom het coronavirus van dag tot dag kan veranderen, adviseren wij je om www.google.be te raadplegen om te kijken of en wanneer de winkel bij jou in de buurt geopend is. Daar vind je altijd de meest recente updates.

 

Online producten bestellen en thuis laten bezorgen blijft gewoon mogelijk. Juist in deze tijd is het voor ons van extra groot belang dat Holland & Barrett een plek is waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en gezonde voeding.

Het kan zijn dat de door jou bestelde producten niet op voorraad zijn. Wij streven ernaar jouw bestelling alsnog zo spoedig als mogelijk te verzenden. Zodra dit gebeurt, ontvang je hiervan een verzendbevestiging met een Tracking Link.

Bepaalde producten raken momenteel veel sneller uitverkocht dan anders. Omdat veel van onze klanten momenteel behoefte hebben aan deze producten en we graag zoveel mogelijk klanten willen helpen, geldt voor deze producten tijdelijk een maximum aantal per klant.

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden?