Alles voor het voor het immuunsysteem gecombineerd in 1 capsule

Waarom wij verliefd zijn?

  • De capsules zorgen voor optimaal gebruiksgemak: met één capsule per dag krijg jij de juiste dosering binnen 
     

  • Bevat vitamines en mineralen in hun best opneembare vorm, dat wil zeggen: in een vorm waarop de vitamines en mineralen zo goed mogelijk kunnen worden opgenomen in het lichaam. Een voorbeeld hiervan is Vitamine C, deze vitamine gaat verloren als deze aan licht en warmte wordt blootgesteld. Door deze vitamine te verwerken in een capsule is het bestand tegen vocht en licht. Dit bevordert de houdbaarheid en zorgt dat het lichaam de vitamine beter kan opnemen.  

Waarom wij verliefd zijn?

ImmuDefense forte

Voor wie nog wat extra ondersteuning kan gebruiken is er ImmuDefense forte. Naast de vitamines en mineralen vitamine C, D, selenium en zink, bevat dit tablet ook bèta-glucanen (voedingsvezels) en groene thee extract voor extra ondersteuning van de weerstand. ImmuDefense forte helpt naast het behouden van een goede weerstand ook om de natuurlijke immuunrespons van het lichaam doelgericht te activeren.

Shop ImmuDefense forte

ImmuDefense forte

ImmuDefense Junior

Speciaal voor kinderen is er ImmuDefense Junior, een kauwtablet met een lekkere aardbeismaak. De formule bevat vitamine D, vitamine C, selenium en bèta-glucanen (voedingsvezels). Voor kinderen van 3 tot 6 wordt aangeraden 1 kauwtablet per dag te nemen en voor kinderen ouder dan 6 jaar 2 kauwtabletten per dag. 

Shop ImmuDefense Junior

ImmuDefense Junior

Ons assortiment