Close

Avis sur: Naïf Sunscreen Face SPF30 - 50ml

Êtes-vous à la recherche d'expériences réelles avec la marque Naïf Sunscreen Face SPF30 - 50ml? Sur cette page, vous pouvez lire tous les avis Naïf Sunscreen Face SPF30 - 50ml de nos clients. Consultez le meilleur avis, l'avis le plus critique, recherchez nos avis ou filtrez et triez les avis de nos clients pour faire le bon choix. Naïf Sunscreen Face SPF30 - 50ml reçoit une note moyenne de 4.0 de la part de nos clients sur la base de 24 avis.

Voir le produit
4.0(24)

Notes moyennes des clients

Les avis des consommateurs publiés ci-dessous sont de nature subjective et sont modérés au mieux contre les textes offensants ou diffamatoires, tout en respectant la liberté d'expression de nos clients. Les avis clients ne doivent pas être interprétés comme des conseils médicaux ou de santé ; nous vous conseillons donc de ne pas les considérer comme tels. Holland & Barrett ne soutient pas ces avis en ligne. Consultez toujours un médecin en cas de problèmes de santé ou pour toute question concernant, par exemple, l’adéquation d’un produit. Les produits de Holland & Barrett ne sont pas de nature médicale, sauf mention explicite. Si vous rédigez et publiez un avis client sur notre site, veuillez respecter les lois et règlements concernant les allégations médicales et de santé.

L'avis le plus positif

Fantastische creme

Sas anna - 4 years ago

Ik heb dit gekocht en ben er super tevreden mee. Laat geen witte waas achter

Acheteur vérifié

Utile?

L'avis le plus critique

Niet geschikt voor een gevoelige huid!

Britt Peeters - 4 years ago

Pas nadat ik de crème op mijn gezicht (met plekjes eczeem) had gesmeerd, zag ik dat er alcohol in zat! Er staat dat het perfect is voor een gevoelige huid.. dus niet! En is erg moeilijk uit te smeren. Zonde van het geld.

Acheteur vérifié

Utile?

Mijn huid kan er niet tegen

Reinder - 4 months ago

Te vet, geeft witte gloed, smeert niet fijn. Ik zou dit niet aanraden. Het is niet voor mijn huid die gevoeliger is voor vetheid en verstopte poriën.

Non, je ne recommande pas ce produit.

Acheteur vérifié

Utile?

Heel goed product

Helena - 5 months ago

Ik heb dit vorige maand gekocht ben er tevreden mee

Oui, je recommande ce produit.

Acheteur vérifié

Utile?

Fijne zonnebrand

Kina - 9 months ago

Fijne zonnebrand, laat geen witte waas achter en smeert goed uit.

Acheteur vérifié

Utile?

geen slechte ingredienten

Mel - 10 months ago

Ik kocht deze vooral omdat het 100 procent scoorde op yuka. je moet wel zuinig zijn met de creme of hij voelt zeer vettig aan. voor de rest wel tevreden

Oui, je recommande ce produit.

Utile?

Super goed Belgisch product

nele - a year ago

Een goed product met geen schadelijke onderdelen. Perfect om een huid gezond van buitenaf te beschermen

Utile?

Vegan

Fmk - 2 years ago

Vegan en volgens hun website ook cruelty free. Dat zou ook op de verpakking mogen staan om verwarring te voorkomen. Enkel UVA filter, geen UVB-bescherming. Redelijk vettig op de huid en geen grote fan van de geur.

Acheteur vérifié

Utile?

Duurzaam en fijn in gebruik!

RheaMadeleine - 3 years ago

Duurzaamheid vind ik heel belangrijk als ik iets aanschaf. Dat het plantaardig is ook. Ik kan met een gerust hart smeren met deze zonnebrand van Naïf, en het smeert nog fijn ook. Niet te droog en niet te olieachtig, je gezicht wordt juist heerlijk zacht. Als een babyhuidje, daar zijn ze in gespecialiseerd natuurlijk. Prijs vond ik ook meevallen, maar dat is relatief natuurlijk. Máár, je krijgt er wel een heel fijne, niet schadelijke, natuurlijk maar kwalitatief én duurzame crème voor. Een zonnebrandcrème, maar ik gebruik het gewoon als dagcrème. We weten ondertussen overigens hoe belangrijk spf is om onze huidjes goed te beschermen. Naïf is top!! En zeker ook kwaliteit. En sustainable. Jongens...die combi! Ik bedoel - doen! Gewoon kopen! Smeren zonder te schaden! Yes!!!

Acheteur vérifié

Utile?

Teleurstellend

MVKR - 3 years ago

Ik gebruik de crème nu 4 weken. De substantie is te dik zodat het moeilijk uit de tube komt. Het product voelt vettig aan, trekt niet in de huid en op het einde van de dag bij het reinigen van mijn gezicht voelt mijn van nature droge huid nog vettig aan. De factor is ook niet merkbaar, itt mijn vorige crème met factor verkleurt mijn gezicht heel snel. De geur is wel goed. Jammer, ik had meer verwacht.

Acheteur vérifié

Utile?

Erg vettig, jammer!

Marijkevdv - 3 years ago

Ik was erg enthousiast over dit product omdat het plasticvrij is, maar helaas teleurgesteld. Ik heb van mezelf een droge huid maar deze zonnebrand is echt te vettig! Ik glim zo erg dat ik het moet afdeppen met een doekje.

Utile?

TOP, KLASSE PRODUCT

Alice Veelenturf - 3 years ago

PLUSPUNT; GEEN " ONAANTREKKELIJKE LOOK" VAN WITACHTIGE ACHTERBLIJVENDE WAAS. RUIKT NAAR OUDE VERTROUWDE BABYVERZORGING MERK, PRIMA. SMEERT AANGENAAM UIT. FIJNE TUBE; DUURZAAM & HYGIENISCH GESEALD. VOELDE GOED AAN GEZICHTSHUID. & MOOIE ACTIE KORTING!

Utile?

Bestsellers in deze categorie

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. Numéro d'identification TVA BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Anvers.
+32 9 2822968 | serviceclient@hollandandbarrett.com