Close

Geef jouw kindje de verzorging van de natuur

Alles over de nieuwe Holland & Barrett-lijn voor baby en kind.

baby-kind

Holland & Barrett introduceert natuurlijke verzorging voor baby & kind in samenwerking met Koos de Koala. De lijn bestaat uit huidverzorgingsproducten en vitamines, speciaal voor de allerkleinsten. In de huidverzorgingsproducten zitten ingrediënten die van minimaal 97% natuurlijke oorsprong zijn, zoals druivenpitolie en neroli. Alle huidverzorging beschermt en verzorgt jouw kindje met alleen het allerbeste uit de natuur.

Door de introductie van deze nieuwe lijn in samenwerking met Koos de Koala stimuleren we gezinnen om groene(re) keuzes te maken. De producten zitten in een verpakking gemaakt van 100% gerecycled materiaal (rPET), die volledig recyclebaar is. Bovendien steun je met de aankoop van deze producten de Koos de Koala Stichting, die met het AardeWijs-lesprogramma kinderen in het basisonderwijs inspireert met de wonderen van de natuur en het belang van onze aarde. Hiermee ben je dus extra goed bezig voor je kindje én voor de wereld.

Shop onze nieuwe babyverzorging

De ingrediënten: mild en natuurlijk

Onze nieuwe producten verzorgen en beschermen jouw kindje met het beste uit de natuur zonder je zorgen te hoeven maken over de blootstelling aan schadelijke stoffen. 

 

De huidverzorgingsproducten bevatten een hypoallergeen parfum. Dat is een allergeen-vrij, synthetisch parfum. We kiezen hiervoor omdat de kans op allergische reacties veel kleiner is in vergelijking met natuurlijke parfums. Hypoallergeen parfum is heel mild voor de gevoelige babyhuid. 


De shampoo, bodymilk, haarlotion, luiercrème en bodywash van Koos bestaan voor minstens 97% uit natuurlijke ingrediënten op basis van druivenpitolie en neroli. Twee fijne, verzorgende ingrediënten met tal van goede eigenschappen voor de huid van jouw baby of kindje:

Koos-de-koalaKoos-de-koala

Ontdek ons advies over baby- en kindverzorging

Wie is Koos de Koala?

Maar wie is Koos de Koala nou eigenlijk? Koos is een Australische koala die door ontbossing zijn huisje is kwijtgeraakt. Hierdoor moet hij op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Tijdens zijn zoektocht leert hij allerlei dingen over het milieu, duurzaamheid en onze aarde - en deze kennis deelt hij ook graag met jou!

 

Koos geeft duurzame tips, inspiratie en leert gezinnen hoe ze groenere keuzes kunnen maken. Want met het maken van groene keuzes kan je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom hebben Koos de Koala en Holland & Barrett de ‘pootjes’ ineengeslagen en samen een natuurlijke verzorgingslijn ontwikkeld voor jouw kindje(s)!

wie-is-kooswie-is-koos
  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com