Close
Gezonde snacks

Gezonde snacks van Holland & Barrett

31 Mar 2022 • 1 minuten

Of je nu drie eetmomenten per dag hebt of elke twee uur iets nuttigt: voor een healthy snack vind je altijd wel een gaatje. We laten je graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment aan gezonde tussendoortjes. Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet! We inspireren je graag, maar wees gewaarschuwd: van deze gezonde snacks gaat het water je in de mond lopen...

Noodzakelijke noten

Noodzakelijke noten

Hét gezonde tussendoortje dat niet alleen lekker, maar ook verzadigend is! Met elke dag een handje ongebrande noten krijg je vezels, eiwitten, ijzer en onverzadigd vet binnen. Daarnaast verlagen noten je cholesterolgehalte. Al onze noten zijn ongebrand, zodat alle voedingsstoffen worden behouden.

Pure chocolade

Pure chocolade

Yes, haal die reep pure chocolade maar uit de kast, want dit kan prima door als gezond tussendoortje! Het hoge gehalte aan antioxidanten is wat cacaopoeder of pure chocolade een gezonde snack maakt. Antioxidanten hebben een positief effect op je bloedvaten, ze blijven er elastisch van. Hier hoeft (helaas) niet veel chocolade voor aan te pas te komen. Een blokje van 10 gram pure chocolade per dag is voldoende om dit positieve effect te bereiken.

Eiwitshakes

Eiwitshakes

Veel mensen denken dat deze romige tussendoortjes alleen geschikt zijn voor de sportievelingen onder ons, maar niets is minder waar! Als je op zoek bent naar een lekker tussendoortje dat goed vult en laag in calorieën is, dan is een eiwitshake ook zeker iets voor jou!

Van eiwitpoeder maak je niet alleen de lekkerste shakes, maar je kan het ook toevoegen aan je smoothie, door je havermout doen of verwerken in je favoriete muffinrecept.

Repen

Gemakkelijker wordt het niet; deze gezonde tussendoortjes kun je overal mee naar toe nemen. Bij ons vind je een gevarieerd assortiment aan repen. Bijvoorbeeld glutenvrije repen of vegan repen, maar ook repen voor als je bezig bent met afslanken. Denk bijvoorbeeld aan protein bars of keto repen, waar doorgaans alleen van nature aanwezige suikers in zitten. Alsof je een mars eet, maar dan verantwoord!

Groentechips

We liggen bijna allemaal wel eens onderuitgezakt op de bank met een zak chips te netflixen. Maar welke chips is nog enigszins gezond? Probeer dan eens chips gemaakt van blauwe maïs, linzen of quinoa! De perfecte gezonde snack voor 's avonds.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com