Close
sambucol

Sambucol: vlierbessen voor je weerstand!

02 Dec 2021 • 1 minuten

Email
Facebook
Twitter

Sambucol met vlierbessenextract is een voedingssupplement met een geconcentreerde formule: 1000 vlierbessen in 1 flesje. Vlierbessen zitten vol vitamine C, mineralen en antioxidanten waarmee jij je weerstand kan ondersteunen!

Wat is je weerstand?

Je weerstand kan je zien als het afweermechanisme van je lichaam. Iedere dag komen we in aanraking met virussen, bacteriën en schimmels. Je afweermechanisme, ook wel je immuunsysteem, gaat hiernaar op zoek en zorgt ervoor dat deze ziektemakers je lichaam niet binnen kunnen dringen. Als je een goede weerstand hebt, werkt je immuunsysteem beter en is je lichaam beter in staat om alle virussen, bacteriën en schimmels aan te pakken.

Hoe verhoog jij je weerstand?

Een goede weerstand begint bij goede hygiëne en een gezonde levensstijl. Wat je eet, draagt daar voor een groot deel aan bij. In principe zou je door gezond en gevarieerd te eten alle vitamines en mineralen binnen moeten krijgen die je nodig hebt. Soms zijn er echter situaties wanneer jouw weerstand wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Bijvoorbeeld in tijden van stress, slaapgebrek en minder gezond eten.

Op dit soort momenten kun jij je weerstand en je immuunsysteem ondersteunen met Sambucol, een voedingssupplement dat vlierbessen bevat. Dit vloeibare vlierbessenextract is rijk aan vitamine C, mineralen, en antioxidanten en kan jouw weerstand op een natuurlijke manier ondersteunen!

Vlierbessen als vitaminebommetje

Sambucol, oftewel vlierbessen voor je weerstand dus. Maar, waarom vlierbessen? Vlierbessen zijn de vruchten van de zwarte vlier. Deze vitaminebommetjes zijn lekker om te eten, maar zijn ook nog eens hartstikke gezond en kennen verschillende gezondheidsvoordelen:

Rijk aan vitamine C

Vlierbessen zitten vol gezonde vitamine C. Deze vitamine helpt het natuurlijk afweersysteem van je lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf en heeft zo een positieve invloed op je immuunsysteem.

Rijk aan mineralen

Calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, koper en selenium: vlierbessen zitten vol gezonde mineralen! Deze mineralen ondersteunen onder andere de afweer van je lichaam en hebben daardoor een positieve invloed op je weerstand.

Bron van antioxidanten

Naast vitamines en mineralen, bevat de vlierbes ook verschillende antioxidanten zoals anthocyaninen, carotenoïden en bio-flavonoïden. Antioxidanten beschermen ons lichaam tegen vrije radicalen en helpen het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen.

Boost je weerstand met Sambucol

Sambucol Original is een vloeibaar extract uit de zwarte vlierbes, op basis van 100% natuurlijk, geconcentreerd en gestandaardiseerd vlierbesextract. Bij het productieproces van Sambucol worden de natuurlijke gezondheidsvoordelen van de vlierbes behouden.

Door het immuunsysteem te stimuleren, bevordert Sambucol het hele jaar door het natuurlijke afweersysteem van je lichaam. Het bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en de veiligheid is klinisch getest. Sambucol is verkrijgbaar in verschillende varianten, ook in speciale varianten voor kinderen.

Van speciale Sambucol kauwtabletten voor kinderen, tot Sambucol Immuno Forte bruistabletten: Sambucol heeft alles in huis om jouw weerstand te ondersteunen.

In actie voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Bij Holland & Barrett realiseren we ons dat een goede gezondheid het grootste en meest waardevolle bezit is. In actie komen doen we graag, zodat we kunnen bijdragen aan de missie van het Prinses Máxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nu en later.

Met jouw aankoop uit de Sambucol For Kids en Babylijn doneert Sambucol €0,50 aan het Prinses Máxima Centrum. We dragen deze actie een warm hart toe en doen hier graag aan mee!

Benieuwd naar welk product het meest geschikt is voor jou? Bekijk het assortiment aan Sambucol producten en ontdek jouw favoriet!

Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding, altijd eerst uw arts of apotheker raadplegen voordat u voedingssupplementen gebruikt.

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • IDeal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V. BTW-nummer BE 0455.192.888, Amerikalei 164, 2000 Antwerpen.
+32 9 2822968 | klantenservice@hollandandbarrett.com